Menü Kapat

Honda Civic Typer Anahtar

honda civic typer smart anahtar

Gerek tasarımı gerekse kullanımı bakımından ele aldığımızda özel bir araç olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Daha önce Honda Civic ( sedan ) ve Honda Cr-v modellerine Oto Anahtar programladık. Hem uzaktan kumandalı olanları hemde keyless go smart anahtar çoğaltma fırsatı yakaladık. Son olarak ise Honda Typer keyless ( Smart ) anahtar programlayarak müşterimizin isteğini yerine getirdik. Honda Civic Typer anahtar her ne kadar dışarıdan bakıldığında Honda Civic Smart Anahtar ile aynı gibi görünse de yazılımlarının tamamen farklı olduğunu araç üzerine bilgisayar bağlayınca daha net anladım. Stoklarımızda hazır beklettiğim Honda anahtar ile kopyalama cihazını alarak arabaya geçtim. Yaklaşık olarak 15 dakika uğraştım, ancak başarılı olamadım. İşte o zaman yazılımın farklı olduğunu anladım… Çeşitli denemeler sonunda Honda Crv yazılımı tuttu ve Honda Typer Smart anahtar çalışmaya başladı.

Honda Typer Anahtar Fiyatı

Arabanın kapı kollarında yuvarlak bir buton var ise keyless go yani anahtarsız çalıştırma özelliği de var demektir. O yüzden fiyatı diğerlerine göre değişiklik gösteriyor. Son yükselen kur ve koronavirüs ( kovid-19) salgını nedeni ile malzeme bulma sıkıntısı çekildiğinden dolayı, biraz fiyatlar arttı. Lakin yetkili servisin vermiş olduğu fiyat ile bizim hizmetimizin arasında uçurum olduğunu söyleyebilirim. Şuan için Honda Typer anahtar fiyatı 240.00 Lira`dır. Arabanızda keyless go anahtarsız giriş çıkış özelliği olduğunu düşünürsek Honda Typer smart anahtar ( keyless go sistemli ) fiyatı ise 450.00 Lira olarak güncellenmiştir. Fiyatlarımızda zaman zaman indirim olduğunu hatırlatarak lütfen güncel bilgileri bizlerden isteyin. Hiç bir zaman fiyatımızın ucuz ve uygun olduğundan tercih edilmek istemediğimizi bildiririm. Kaliteli esnaflık, orjinal ürün, güler yüzlü hizmet, ürünün arkasında durma ve işini severek yapma ilkelerimizle insanların gönlünde taht kurduk. Arabanızı acemi, mesleğe yeni başlayan ve bir tane cihaz alarak kendini oto anahtarcısı olarak tanıtan kişilere kobay olarak teslim etmek istemiyorsanız, bizi tercih etmelisiniz.

honda typer keyless anahtar
Honda typer orjinal keyless anahtar görseli

Honda Civic Typer Anahtar Nasıl Programlanır ?

Öncelikle sizlerin güvenliği için ruhsat sahibi olup olmadığınızı soruyoruz. Emanet kullanılan ve başkasının üzerine kayıtlı olan araçlara hizmet vermediğimizi yinelemek isterim. Evet şimdi gelelim Honda Civic Type R anahtar kopyalanır sorusuna… Honda`nın bizde lisanslı cihazı var araba üzerinde sökme, takma ve kesinlikle olmuyor. Arabanın OBD II soketinden bağlanarak internet üzerinden programlama yapıyor. Mantıken hepinizin bildiği gibi araza tespit cihazı ile arabanın arızalarının silinmesi şekliyle benzerdir.

Araba garanti kapsamından çıkar mı veya yetkili serviste sorun yaşar mıyım ?

Hep söylüyorum ve söylemeye her defasında sizlerin içini bir nebze olsun rahatlatmak için tekrarlayacağım. Ortada yetkili servisi veya kasko şirketini bağlayan veya ilgilendiren bir durum yok. Siz lastik değiştirirken kasko şirketinize haber veriyor musunuz ? Hayır… O zaman neden 4.000 – 5.000 Lira bir anahtara para veresiniz ki ? Kolay mı kazanılıyor… Hayır… O yüzden orjinal parça olduktan sonra özel serviste de sorununuzu çözebilirsiniz. Tıpkı fren balataları gibi.

  • Neden yetkili servis çok yüksek fiyat verirken sizin fiyatınız ucuz ?
  • Arabam çalınırsa sizin yaptığınız anahtarı kasko kabul eder mi ?
  • Yetkili servis haricinde yapılan anahtarlar belli bir zaman sonra çalışmıyor diyorlar bu doğru mu ?
  • Bir tane yedek anahtar kendinize yapmayacağınızı nereden bilebilirim ?

Şimdi gelelim kutsal diye tabir ettiğim bu 4 sorunun cevaplarını sizlere vereceğim.

  1. Sorunun cevabı: Yetkili servislerin tehsisleri ve çalıştırdığı personeller ve yurt dışına bağımlılıklarından dolayı fiyatlarının aşırı olmasına neden oluyor. Ülkemizden ve dünya genelinden bu sayede büyük paralar kazanıyorlar.
  2. Sorunun cevabı: Bizim yaptığımız anahtarı kasko kabul eder. Yapılan anahtarın kimlik numarası arabanın hafızasına kayıt ediliyor. O yüzden sorun sıkıntı olmuyor. Yedek anahtarsız kullanılan araçlar çalındığında ve sahibi tarafından art niyetli şekilde farklı araçların anahtarları kaskoya teslim edilerek alınan bedellerin, araç bulunduğunda misli ile ruhsat sahibinden tazmin edildiği çok defa yaşanmıştır. O yüzden günümüz teknolojisinde bu gibi basit hatalar yapılmamalı, doğru şekilde davranılmalıdır. Çalınan araba bulunduğu zaman her şey gün yüzüne çıkıyor.
  3. Sorunun cevabı: Halk arasında doğru bilinen en komik bilgilerden biridir. Bir kere sisteme işlenen uzaktan kumanda bir daha bozulmaz. Sıvı teması, yüksekten düşme veya kasten sinir anında fırlatılarak zarar verilmedikten sonra problem yaşanması söz konusu değildir. Yani Oto Anahtar adetli veya gün bazlı çalışan bir yapıya sahip değildir.
  4. Sorunun cevabı: İşte burada biraz karşılıklı güven gerekiyor. Bizim daha önce milyonluk araçlara yapmış olduğumuz hizmetler. Yine oldukça lüks araç satışı yapan galerilere vermiş olduğumuz sunumlar ve sosyal medyada bulunan onlarca araçlar güveninizi boşa çıkarmayacaktır. Ruhsatlı, işinin ehli ve ticari işletme tercih etmenizi öneririm. Kesinlikle aracınızı bırakmayın 2 saat sürer, 3 saat sürer veya 1 gün kalmalı yalanına İNANMAYIN. Şuanda dünyanın en zor diye tabir ettiğimiz arabası 1 saat içinde tarafımızca halledilmektedir.

işte mesela konuya sizin için daha önce hizmet verdiğimiz bir aracın uygulama resimlerini paylaştım. Sosyal medya hesabımızda görebilirsiniz. Detaylı şekilde inceleyebilir, fikir sahibi olabilirsiniz.

Honda Typer Anahtar Pil Değşimi ve Fiyatı

Honda Typer araçların pili her daim tekrarladığımız ve sizlerinde bildiği bir ürün olan standart Cr 2032 olup fiyatı 10.00 Lira`dır. Pil bittiğinde arkasındaki mekanik ucu çıkartarak şoför kapısını açın. Ardından Honda Typer smart anahtar ile start düğmesine basın… Evet yanlış duymadınız parmağınızla değil kumandanın kendisi ile düğmeye basın o aman Honda Typer keyless anahtar manuel olarak arabanızı çalıştıracaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir